Leverpostej
35,00 kr.
Lille (ca. 250 g.) eller stor (ca. 500 g.) bakke.
Klassisk postej, produceret med respekt for de stolte slagtertraditioner, efter den velkendte recept fra Slagter Lunds begyndelse i 1952 (find opskriften på vores hjemmelavede leverpostej på side 110 i 'Kødets Mester').
Vælger du at købe leverpostejen rå, skal den bages i ca. 45 minutter ved 200° i vandbad.
Klassisk postej, produceret med respekt for de stolte slagtertraditioner, efter den velkendte recept fra Slagter Lunds begyndelse i 1952 (find opskriften på vores hjemmelavede leverpostej på side 110 i 'Kødets Mester').
Vælger du at købe leverpostejen rå, skal den bages i ca. 45 minutter ved 200° i vandbad.
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
-
Pålægssky15,00 kr.
-
Rødbeder65,00 kr.
-
Saltkød29,00 kr.
-
Rugbrød Gilleleje Havn45,00 kr.