Handelsbetingelser

Slagter Lund ApS

Peter Bangs Vej 123
2000 Frederiksberg
Telefon: +45 38 71 41 06
E-mail: [email protected]
CVR-nummer: 89518415


Betaling

Alle beløb på hjemmesiden er angivet i danske kroner (DKK), inklusiv moms og eksklusiv leveringsomkostninger. Alle priser er lig med priserne i de fysiske butikker.

Ændring af en ordre kan kun foretages og er kun gældende ved fremsendelse af mail til: [email protected].

Du kan betale med følgende:

  • Dankort
  • Visa credit
  • Visa debit
  • Mastercard credit
  • Mastercard debit
  • American Express
  • MobilePay

Der pålægges ikke transaktionsgebyr ved dit køb.

Betalingen af ordren bliver først trukket fra din konto på dagen for afsendelse/afhentning, medmindre andet er aftalt eller fremgår af din ordre.


Levering

Vi tilbyder, at du kan få leveret dine varer i hele Danmark, dog ikke Færøerne, Grønland og ikke-brofaste øer undtagen Bornholm. Prisen på levering er fra 50,-. 

Levering af varer fra Slagter Lunds Webshop anses for sket, når kunden har fået varen leveret. Alle bestillinger der ønskes leveret, sendes med kurérservice eller vores egne kølebiler i København. Ved levering til resten af landet er dette kun muligt med kurérservice.

For yderligere oplysninger om levering, henvises til vores side levering og afhentning.

Leveringstiden er angivet på produktets side og varierer fra produkt til produkt. Ved bestilling har du mulighed for at vælge den dato og det leveringsinterval, der passer dig bedst.


Forbehold for udsolgte varer

Vi tager forbehold for udsolgte varer. I sådanne tilfælde vil vi kontakte dig hurtigst muligt efter ordremodtagelse for at gøre opmærksom på situationen. Vi vil tilbyde en alternativ løsning, enten i form af et erstatningsprodukt eller en annullering af din ordre.


Retur og fortrydelsesret

Hvis du som kunde ønsker at gøre  brug af din fortrydelsesret, skal den være os i hænde senest kl. 10.00 dagen inden levering. Da vi handler med ferske og friske fødevarer af højeste kvalitet, forbeholder vi os ret til ikke at yde nogen former for fortrydelsesret efter varerne er afsendt.


Reklamationsret

Hvis dine varer mod forventning ikke til fulde lever op til dine forventninger, bedes du gøre os opmærksom på dette indenfor 24 timer efter du har modtaget varerne. Du bedes medsende billeder af varen og indpakningen.


Persondatapolitik

Når du køber varer og selv videregiver oplysningerne, modtager vi kundedata. Som dataansvarlig behandler vi dine personoplysninger sikkert og fortroligt. Dine personoplysninger bliver kun anvendt og opbevaret til de formål, de er samlet ind til.

Vi anvender tredjeparter til behandling af nogle af vores oplysninger, blandt andet i vores fragthåndtering, som ikke er udviklet af Slagter Lund. Vi har indgået databehandleraftaler med vores partnere som garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af personoplysninger.

Klagemuligheder

Du kan sende en mail til [email protected] eller ringe på +45 38 71 41 06, hvis du vil i kontakt med os, har spørgsmål eller vil indgive en klage.

Hvis du har en klage, og det ikke lykkes os at finde en løsning sammen, vil du kunne benytte en af følgende muligheder for at klage:

  • Center for Klageløsning, via klageportal v. Nævnenes Hus. Gå til klageportal.
  • Center for Klageløsning, Nævnenes Hus, Toldboden 2, 8800 Viborg.
  • Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageportal. Gå til EU klageportal.

Ved indgivelse af klage, skal du oplyse/anvende vores e-mail [email protected].


Copyright © 2024 Slagter Lund ApS.