Levering og afhenting

Vi tilbyder, at du kan få leveret dine varer i hele Danmark, dog ikke Færøerne, Grønland og ikke-brofaste øer - undtagen Bornholm.


Levering med kurér

Prisen for levering med kurér er kr. 95,-. Ved ordrer på kr. 2.000,- eller derover ydes gratis levering. Alle ordrer – uanset størrelse – tillægges et emballagegebyr på kr. 39,-. Mulige leveringsdage er tirsdag, onsdag, torsdag og fredag. Levering til Bornholm kan kun ske om onsdagen og tillægges en ekstra fragtomkostning på kr. 75,-.

Levering med kurér sker i tidsrummet 07.00 – 17.00 på den, ved bestilling, valgte dag. Varerne stilles som udgangspunkt foran hoveddøren. Hvis varen skal stilles et andet sted, skal dette angives i kommentarfeltet ved bestilling. Ved levering med kurér tillægges én dag til den på produktets side angivne leveringstid, da de bestilte varer indleveres til kureren dagen før de leveres til kunden.

De bestilte varer pakkes i termokasser og vedlægges fryseelementer, således at de gældende temperaturkrav efterleves. Termokassen vil som minimum kunne holde temperaturen inden for den angivne leveringstid. Vi anbefaler, at du pakker varerne ud og lægger dem på køl hurtigst muligt efter modtagelse.

Varer, der på hjemmesiden er angivet som frosne, må ved levering med kurér betragtes som under optøning, da frosttemperaturer i termokassen ikke kan garanteres.

For at imødekomme nogle produkters følsomhed for transport og korte holdbarhed er et begrænset udvalg af vores produkter ikke tildelt denne leveringsmetode. Mulige leveringsmetoder fremgår på produktsiden for det enkelte produkt.


Levering med Slagter Lund kølebil

Prisen for levering med Slagter Lunds egne kølebiler er kr. 50,-. Denne levering er kun mulig ved ordrer på minimum kr. 400,- og er begrænset til København og dele af Storkøbenhavn. Se listen med inkluderede postnumre her (link til postnumre).

Levering med Slagter Lunds egne kølebiler sker på den, ved bestilling, valgte dato samt tidsrum. Det er påkrævet, at modtageren er på leveringsadressen på leveringstidspunktet, da varerne skal bringes på køl umiddelbart efter modtagelse.


Afhentning

Afhentning er gratis og skal ske i den, ved bestilling, valgte forretning samt dato og tidsrum. Dato og tidsrum varierer mellem forretningerne og ligger inden for deres respektive åbningstider.

Copyright © 2024 Slagter Lund ApS.