Lammekølle, new zealandsk
382,50 kr.
Vægt: 1,7 kg
Pris pr. kg: 225,00
En New Zealandsk lammekølle uden nøgleben og culotte
Bed om særskilt stegeanvisning til farseret lammekølle og letsaltet/citron lammekølle. Lammekølle steges traditionelt i ovnen og kan i modsætning til lammebov godt tåle at have en lille smule lyserød farve tilbage i kødet, når stegen er stegt. Den normale stegetid er knap 2 timer hvis stegen er med ben og ca. 1½ time, hvis stegen er udbenet. Vi anbefaler, at ovnens temperatur er 170-180 grader ved brug af varmluft og gerne ca. 200 grader, hvis ikke man har mulighed for varmluft.
Vi fandt andre produkter du måske kan lide!
-
Flødekartofler68,00 kr.
-
Kalvefond50,00 kr.
-
Tzatziki50,00 kr.
-
Lammefond50,00 kr.