Stegeflæsk

130,00 kr.

Pris pr. kg: 130,00

Availability is loading ...
Vi skærer typisk hveranden skive med ben. Forvarm ovnen til 200 grader med varmluft på. Sæt en bradepande med vand i ovnen under flæsket og sørg for at den ikke brænder tør for vand. Så får du ekstra røg i køkkenet. Læg flæsket på en rist. De skiver uden ben ligger du hen over hinanden så du beskytter kødet mens sværen får varme. Skiverne med ben lægges for sig selv på risten. Efter cirka 25 minutter i ovnen tager du risten ud og skiller skiverne ad så der er luft omkring alle skiverne. Sæt risten ind i ovnen igen med sværen vendende ud ad så du kan se når de bliver sprøde og ikke behøver at åbne ovnen hele tiden så varmen lukkes ud. Det tager typisk fra 40 minutter. Tag dem ud efterhånden som de bliver sprøde. Rigtig god fornøjelse.
Copyright © 2025 Slagter Lund ApS.